Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(5028 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
kryss napisał:

a tutaj chwilowe miejsce pracy

tylko czy jest różnica, kiedy robi się to dla pieniędzy, a kiedy dla przyjemności?
dla każdego Polaka po maturze, powinno być wyraźne rozróżnienie pomiędzy kurwą a prostytutką
dla tych co nie mają matury wyjaśnię, że robi się to samo, tylko rze....
pierwsza dla przyjemności, a druga dla pieniędzy
wy na siłę chcecie podzielić na jednych, albo drugich
wam się nawet we łbach nie mieści, że są inni tutaj, którym ani o przyjemność, ani o kasę nie idzie
P.S
mimo wszystko wielki szacun, dla tych, którzy szczerze i oficjalnie przyznają się do najstarszego zawodu świata
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
kryss napisał:
chcac cos komus przekazac,nalezy napisac w sposob dla niego zrozumialy,
a kto poza rodakami rozumial by napis gdyby byl po polsku?

hmmmm
a jakie jeszcze znasz narody, co się chwalą napisami z bycia sobą?
nie uważasz, że to trochę źle, że aż trzeba o tym krzyczeć?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
nazywaj mnie jak chcesz mam to gleboko
jasne sa jeszcze inni,tylko nie o podzialy tu idzie,tylko o to ze niektorzy tutaj staraja sie byc bardziej norwescy niz norwedzy,lub zobacza troche wiecej kasy i robi sie cos w glowke.
tyle ze ta kasa magie ma tylko jak ja na pln.przelicza,no ale na fure zeby w pl sie pokazac styka,a ze w zaplesnialej norze sie mieszka.....,w pl tego nikt nie zobaczy,tylko czym sie przyjechalo,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
w hameryce chociazby w ktorej byles,nie widziales....?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
kryss napisał:
nazywaj mnie jak chcesz mam to gleboko
jasne sa jeszcze inni,tylko nie o podzialy tu idzie,tylko o to ze niektorzy tutaj staraja sie byc bardziej norwescy niz norwedzy,lub zobacza troche wiecej kasy i robi sie cos w glowke.
tyle ze ta kasa magie ma tylko jak ja na pln.przelicza,no ale na fure zeby w pl sie pokazac styka,a ze w zaplesnialej norze sie mieszka.....,w pl tego nikt nie zobaczy,tylko czym sie przyjechalo,

przyznam, że takie zachowania są jak by to powiedzieć,więcej niż nagminne
niemniej to są Polacy, a ty jesteś też, i na dodatek jesteś z tego dumny

w dodatku masz pretensje do tych, co się tym nie szczycą
P.S.1
i tak jest wszędzie , a nawet jeszcze gorzej, czy to Jackowo, Greenpoint, London, czy Malmo
P.S.2
w takim np. Greenpoint to jak jakieś wszy łonowe, po 5-10 w basementach, czyli piwnicach, te hamerykany siedzieli, ale za to jakie Pany
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
na temat dumy rozmawialismy juz kiedys....
nie nie mam do nich pretensji,nie trawie tylko opluwania kraju z ktorego przyjechali,i ciagle jezdza bo tylko tam moga przez chwile poczuc sie "kims"polska jest ;taka, smaka owaka,to wszysko wiemy jak jest,tylko skoro ktos juz jest taki wielki norweg,to niech wpieprza gumle ,fiskekake,pluje po krakowskiej,ogorow nie tyka,pierdzi przy jedzeniu,a jak poleci do krakowa,to gacie w dol i dupa blyska na rynku,i juz bedzie prawie jak norweg ,czasem moze i lepiej by bylo gdyby niektorzy nie przyznawali kim sa.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
105 Postów
Renata R.
(Lusinda)
Początkujący
Czytam i tak mi się tłucze jedna myśl pod sufitem...Norwedzy są różni - lepsi i gorsi, ale z własnego doświadczenia i obserwacji wiem, że wielu Norwegów wykorzystuje Polaków (mam na myśli pracę na czarno) bo sami się ma to godzą... Mam na ich temat nie za dobre zdanie, ale znam kilku wspaniałych ludzi, którzy nie raz mi pomogli. NIE POZWALAJMY się "upadlać", poczujmy się dumni z bycia Polakiem. Nie chwalę Ich, nawet częściowo popieram Marianka, ale sami tu przyjechaliśmy więc o co pretensje? Pozdrawiam tych "za" i tych "przeciw"
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów

(pindol)
Nowicjusz
Stachu, tobie od tego CHAMerykanskiego azbestu i koczowania w bejsmencie na Jackowie to juz calkiem sie mozg zlasowal, ech mialem nadzieje ze tylko worek Ci wysechl a tu jednak i na czerep sie rzucilo.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
pindol napisał:
Stachu, tobie od tego CHAMerykanskiego azbestu i koczowania w bejsmencie na Jackowie to juz calkiem sie mozg zlasowal, ech mialem nadzieje ze tylko worek Ci wysechl a tu jednak i na czerep sie rzucilo.
no niestety pindolino, ale nie miałem przyjemności odwiedzenia Chicago z jego Jackowem
a suchotę to sobie w pochewce sprawdzaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
[b]jasta102 napisał
co byś gepardzie rzekł, gdyby Izraelita napisał sobie na koszulce po węgiersku, że jest dumny z bycia Hebrajczykiem?[/quote]

janek > a kto to jest izraelita ?

wiesz jak chcesz uzywac takich słow, to nie pogadamy, bo ja za prosty jestem.....

ty stary głupku: co ma piernik do wiatraka?
Miałem na mysli,zeby byc dumnym mimo wszystko,a nie ze wstydem odpowiadac > I am from poland.....
Ty rób jak chcesz i mozesz nawet mówic,zes Norek : )
"mam wyjebane na to"

Lusinda >ja tez nie stawiam wszystkich norków w jednym szeregu, bo znam tez kilku fajnych i bardzo inteligentnych typów, ale wiekszosc stanowią nieroformowalne trole!

by the way > pozdrawiam cie serdecznie (dawno cie nie było)?

Co do posta krzysia> napisałes go bez błedów mordo ty moja, wiec beda z ciebie ludzie
poza tym bardzo rzeczowo i dosadnie! no i nie uzyłes słowa "załosc"
czyzbys sie uczył od marianka?

ps: wciąż dziwie sie,ze tak mało postów na ten temat.....
przeciez jest masa polskich dziewczyn, które pracują (są wykorzystywane) na czarno......
czyzby im to psaowało........?
W pl to było by nie do przyjecia, ze przestepstwo, ze wyzysk, ze nielegalne, ze okłamywanie panstwa,itd....
A tutaj jakos naszym paniom nie przeszkadza.......
Bo to co nas podnieca, to sie nazywa kasa........

ale co mnie to......
"mam wyjebane" : )))
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok